|
Welcome,
Guest
|
Zvuk nepoznatog porekla širom sveta
(1 viewing) (1) Guest
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
opis ili pracvila diskusije
|
TOPIC: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta
Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 4 months ago #1208
|
Kanada
Mađarska Danska Češka Švedska Kostarika kompilacija - zvuci širom sveta Poslednjih 7 dana širom sveta ljudi su čuli nepoznate zvuke...Ja pretpostavljam da ovi zvuci nastaju zbog ogromnog trenja tektonskih ploča...Šta vi mislite? |
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 4 months ago #1209
|
Ja sam prvo pomislio da su se nevidljivi vanzemaljci najeli pasulja...no, ne mora da znači...
|
|
Last Edit: 4 months ago by Nikola.
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 4 months ago #1210
|
Ja se samo plašim da nas ne zadesi neki katastrofalni zemljotres....ili još gore, da ne proradi neki super vulkan... |
|
Last Edit: 4 months ago by Uranka11.
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 4 months ago #1218
|
Nikola wrote:
Ja sam prvo pomislio da su se nevidljivi vanzemaljci najeli pasulja...no, ne mora da znači... |
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 4 months ago #1222
|
|
|
Last Edit: 4 months ago by Uranka11.
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 3 weeks ago #1353
|
Švajcarska
! Florida ! Njujork ! |
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 3 weeks ago #1355
|
A da nisu to neke "vojne vježbe" na globalnom nivou?
Strava - sledila sam se. PS da, vjerojatno imaš pravo što se tiče trenja tektonskih ploča .... no, kad se sjetim princeze Japanke koja veli da u unutrašnjosti Zemlje postoje vanzemaljska bića -- prvo mi je palo to na pamet možda ima veze s tim |
|
Last Edit: 3 months, 3 weeks ago by .
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 3 weeks ago #1356
|
cisto zaplasivanje naroda, prouzrokuju paniku da bi narod ponovo gledao u nekom drugom pravcu..
|
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 3 weeks ago #1439
|
HAARP projekat....Vezbaju i prate reakciju naroda. Planiraju glasove i pojave svetlosne da puste u decembru i ko fol da je neko čudo, da je došao spasilac s neba... Ne verujte, LAŽU!!!!!!!!
|
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 2 weeks ago #1605
|
Da li netko pokusao da sistematizira pojavu ovih zvukova - po meni to nije nimalo naivno - bilo da je HAARP, bilo da su vanzemaljci iz pete dimenzije (zato su i nevidljivi - iz druge dimenzije). Fenomen je , reklo bi se "ocekivan" sa obzirom da smo zagazili u epohu Vodolije. Neobjasnjiv je zbog toga sto Neptun jos uvek u Vodoliji. Cim predje u Ribe - evo nam "javlenija novog "mesije" sa nebesa" uz odgovarajucu asistencija silnih mira ovog...
Zvuke su do sada bili u dva veca talasa - jedan u pocetku avgusta prosle godine, drugi - 16-19 januar ove godine. Za ocekivati naredni negde u junu ....... Ajmo da vidimo da li ima neka REALNA astro objasnenja ovom fenomenu. Prirodnih neobjasnivih fenomena ima vise - ovo samo jedan od njih. Moj omiljeni je piktogrami u zitu |
|
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 2 weeks ago #1606
|
Ajmo da vidimo da li ima neka REALNA astro objasnenja ovom fenomenu
Ja sam malo pratila ovaj fenomen.... Na nekim od snimaka pišu i podaci u koliko sati su se zvuci pojavljivali... Ovi zadnji, na primer, su bili pod tranzitom Merkur konjunkcija Pluton...I svi ostali uglavnom imaju veze sa Plutonom i Jarcem, tako da mislim da je ovo zvuk pomeranja tektonskih ploča. Ne zaboravimo da je aktiviran kvadrat Pluton u Jarcu (tektonske ploče) i Uran u Ovnu (zvuk, zemljotres, magnetno polje)...Ako je ovaj kvadrat uticao na pojavu ovog zvuka, onda sam iskreno zabrinuta, jer egzaktan kvadrat tek treba da dođe...Po mom mišljenju, imamo velikih šansi da budemo svedoci jednog razornog, katastrofalnog zemljotresa. |
|
Last Edit: 3 months, 2 weeks ago by Uranka11.
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 3 months, 2 weeks ago #1609
|
Osim toga, ovaj aspekt Uran kvadrat Pluton, može prouzrokovati ovo: zemljotresi (Uran) koji se dešavaju po svetu utiču da se aktiviraju stari vulkani (Pluton u Jarcu).
Možda je ovakvih pojava bilo i u istoriji ali nisu zabaleženi jer o njima se nije pričalo. Danas je dručaije jer živimo u eri Vodolije, a ne zaboravite, da je Merkur (vest) egzalitran u znaku Vodolije, što dovodi da svaka pojava koja se desi mora biti propraćena u vestima... Zbog toga je vrlo bitno da pratimo Merkur i kakve on aspekte pravi jer ako je on aktiviran čućemo razne vesti, ako nije, vesti neće ni biti, ukratko, ništa se bitno neće ni dešavati... |
|
Last Edit: 3 months, 2 weeks ago by Uranka11.
|
Re: Zvuk nepoznatog porekla širom sveta 2 months, 3 weeks ago #2075
|
Montana
|
|
Last Edit: 2 months, 3 weeks ago by Uranka11.
|
|
Time to create page: 0.23 seconds