Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Srbiju i cekaju bolji dani.
(1 viewing) (1) Guest
pravila diskusije
opis ili pracvila diskusije
 • Page:
 • 1

TOPIC: Srbiju i cekaju bolji dani.

Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 5 months ago #4899

 • Wizard
 • OFFLINE
 • Senior Boarder
 • Posts: 79
Neznam ako je iko video godisnji horoskop Srbije za 2013 godinu??

Uporedio sam natalnu kartu srbije iz 2006 godine i godisnji horoskop koji mozemo da ocekujemmo 2013 godine.

U godisnjem horoskopu Srbije za 2013 godinu podznak se nalazi u znak raka i predstavlja, Srpski narod, patriotizam, kulturu i teritoriju Srbije samu po sebi a vladar tog znaka mesec se nalazi u znaku svoje egazltacije u znaku bika. Mesec (narod) ne samo sto je dobro postavljen nego ima dosta podrzavajucih aspekata od venere, merkura, neptuna i plutona.

Ovo po mom misljenju bi trebalo da znaci potpuni oporavak Srbije i srpskog naroda i ako ne potpuni onda je jedan dobar korak napred..

Mesec u biku znaci seljaci zajedno sa bogatim ljudima (takodje i poslovnim ljudima posto se mesec nalazi na 6 stepenu) ce biti glavni uzrok poboljsanja.

Mesec se nalazi na natalnoj veneri horoskopa srbije sto bi trebalo da znaci da bi zarada dosla od proizvodnje hrane i ostalih simbolika znaka bika i venere..

U godisnjem horoskopu se nalazi merkur i venera u znaku raka u konjukciji sa natalnim merkurom iz horoskopa srbije sto bi trebalo da znaci da se narod dogovara i ujedinjuje da bi se konacno drzava Srbija stabilizovala..
Venera se nalazi na 2 stepenu znaka raka...

Jedini los aspekt koji mesec prima u godisnjem horoskopu je opozicija sa saturnom koji se nalazi u znaku skropije.. Sto bi trebao da znaci problemi sa siptarima na kosovu kao i dosad se nastavljaju...

Sta vi mislite o svemu tome?? Ovo e moj privi pokusaj da napravim ovakvu vrstu analize na ovoj sranici tako da nadam se da ste me razumeli

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 5 months ago #4900

 • vajner
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Posts: 334
wizard wrote:
Neznam ako je iko video godisnji horoskop Srbije za 2013 godinu??


Obzirom da solar za 2013. godinu važi od juna meseca treba razmotriti i prvih 5 meseci te godine, tj. trenutni solar. Primećujemo opoziciju Meseca sa vrha X polja (oni na vlasti i na rukovodećim pozicijama) sa Suncem (predsednik, vlast) i Venerom (vladar II polja u Biku - ekonomija, vrednosti) sa kraja III polja i znaka Blizanaca (komunikacije, razgovori) i njihovim vladarom Merkurom sa vrha IV polja i, takođe, iz znaka Blizanaca a svi zajedno u kvadratima sa Marsom (borba, akcija) iz VII polja (politika) i znaka Device (zaposlenje). Svi oni čine promenljivi T-kvadrat sa Marsom kao žižnom tačkom koji u suštini simbolizuje veliku diplomatsku aktivnost kako bi se stabilizovala ekonomija i otvorila radna mesta a tome ide u prilog i što je Mars vladar natalnog i II i VII polja.

Jedini los aspekt koji mesec prima u godisnjem horoskopu je opozicija sa saturnom koji se nalazi u znaku skropije.. Sto bi trebao da znaci problemi sa siptarima na kosovu kao i dosad se nastavljaju...

Preciznije, mislim da ovo predstavlja probleme i teškoće (Saturn) Srba (Saturn) na Kosovu (Škorpija).

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 5 months ago #4901

 • Uranka11
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Slučajnost ne postoji
 • Posts: 869
Jedini los aspekt koji mesec prima u godisnjem horoskopu je opozicija sa Saturnom koji se nalazi u znaku Skropije.. Sto bi trebao da znaci problemi sa Siptarima na kosovu kao i dosad se nastavljaju...

....a pošto Saturn vlada 4. poljem Srbije koji opet ukazuje na narod, može da dođe do još primetnije podele naroda na bogate i siromašne.

Solar za Srbiju 2013-2014 sa Ascendentom u Raku može da nam donese i velike kiše i poplave, koje bi na primer, mogle da unište sav prinos....Ipak, nadam se da to toga neće doći i da ćce tu energiju naša vlada usmeriti na navodnjavanje oranica usled sve učestalijih ekstremnih vrućina.

Osim toga, taj Solarni Mesec se nalazi na natalnoj Veneri Srbije koja se nalazi u 8. polju sto može ukazati da će se narod u velikom broju okrenuti poljoprivredi kako bi mogli da regulišu velika dugovanja i troškove, ali da će u tome retko ko uspeti...

Što se tiče trenutnog solara Srbije i tranzita, mislim da će ove zime doći do promene u nekim strukturama vlasti, a možda budu doneti i neki novi zakoni....Saturn je u 2. polju Srbije i u opoziciji sa Venerom, što nam teško može doneti neko poboljšanje kada su finansije u pitanju...To je malo, skoro nikako verovatno....
Last Edit: 5 years, 5 months ago by Uranka11.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 3 months ago #5174

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Mislim da tekst odgovara temi a ja imam veliku želju da se priča ostvari. Ideja se rodila odavno još pre II svetskog rata. Vest sam pročitala razrogačenih očiju.

U Kinu, pa kanalom menjamo Evropu

Beograd -- Ministar prirodnih resursa Milan Bačević ide u posetu Kini, gde će sa predstavnicima kompanija razgovarati o izgradnji plovnog kanala Beograd-Solun.

Bačević će se, prilikom boravka u Pekingu, sastati sa zvaničnicima kineske Vlade i predstavnicima kompanija, koje su zainteresovane za saradnju ili strateško partnerstvo na realizaciji projekta plovnog kanala Beograd-Solun, najavilo je to ministarstvo.

Ovaj infrastukturni projekat, značajan je ne samo za Srbiju i Balkan, nego i šire, s obzirom da je predviđeno da prolazi kroz Srbiju, Makedoniju do luke Solun u Grčkoj, navodi se u saopštenju.

Bačević će prilikom posete Kini, dogovoriti potpisivanje Protokola o razumevanju sa državnom kineskom kompanijom ''China Gezhouba Group Corporation'', na osnovu koga će potom biti urađena studija izvodljivosti za taj projekat.

Bačević je, kako je saopšteno, najavio da će to ministarstvo početi izradu prostornog plana područja posebne namene za taj projekat.

''Prostorni plan za projekat koji će se zvati plovni kanal Beograd-Solun, treba da pokrije površinu od oko 10.500 kvadratnih kilometara, koji će znatno promeniti ekonomske, političke, geostrateške i geopolitičke odnose u Evropi, istovremeno obuhvatajući stanovništvo na području od Nemačke do Egejskog mora'', istakao je Bačević.

Posebno je značajno, kako se navodi, da Srbija prepozna svoj interes u tom projektu i da na realizaciji tog plovnog kanala, budu angažovane domaće kompanije u što većem obimu.

''Taj projekat predstavlja veliku razvojnu šansu Srbije i veoma je važno da je na najbolji mogući način iskoristimo'', rekao je ministar Bačević.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 3 months ago #5175

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Saturn veliki radovi na infrastrukturi, u Škorpionu, reka /zajedno kanal.
S obzirom da je Mesec u prvom horoskopu Srbije, u Škorpionu i da Sunce, Venera, Merkur katastrofalno položeni, jedini dobar aspekt primaju od tog Meseca, sekstil, ovaj projekat bi mogao da bude pomak na bolje. Projekat je moguć baš iz tog sekstila a postao je aktuelan jer je tranzitni Saturn u Škorpionu.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5177

 • Joe
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 209
U pravu si Hajkula. To bi bilo ekstra kada bi se sa tako nečim krenulo u realizaciju. Ne znam ništa o tome, ali mi se čini da je to megalomanski projekat. I da, to bi po meni astrološki gledano bilo super poSrbiju. Baš zbog tog tog dobrog aspekta meseca u škorpiji u 6.polju (projekti na reci) koji je u sekstilu sa čak 3 planete, od kojih je tu i venera vladar asc, ali i 6.polja, kao i merkura i sunca koji su u konjukciji sa venerom što njoj dodatno pojačava snagu. Sve 3 planete u 9 polju, a Sunce je još i na 21.stepenu, što govori o velikim projektima. Da ne spominjem da je i mars (proizvodnja) na 16.stepenu (stepen raka - voda), i to u strelcu, u sekstilu sa uranom (najnovije tehnologije) na 13.stepenu (ovan - proizvodnja) u 6.polju i trigonu sa jupiterom i neptunom (do mora!... izlazimo na Egejsko more...evo Palma je već "kupio" neku zemlju i izveo Jagodinu na more), a obe planete u ovnu.
Ako mene neko pita, mi smo rođeni da radimo velike projekte, kao što smo se i kroz istoriju pokazali kao veliki borci. Toliko pokazatelja... svakako se dosta stvari u svetu vrti oko nas (ili mi se čini), doduše često i u lošem kontekstu (lažirano lošem). Ali kad dođe naših 5 min... A doći će. Moramo da se borimo, da dajemo sve od sebe, a to može samo kada ima NADE. Nada poslednja umire. A astrološki gledano, zar ne bi nade trebalo da bude nade.
Hajkula, u potpunosti podržavam tvoje mišljenje. Iako mi zvuči neverovatno, pre ili kasnije će ovakvi projekti morati da se dese!!!
Mi takođe, imamo dobrih aspekata za saradnju sa drugima, uran vl.10.polja je u Vagi (uspeh kroz partnerstvo) u konjukciji sa saturnom u vagi (egzaltiran, dispozitor 3 planete u jakom jarcu), a obe planete (urabn i saturn) u sekstilu sa marsom u 7.polju. Dakle, već sam negde rekao (trenutno ima više tema na forumu koje liče jedna na drugu i govore o Srbiji) da možemo i moramo da nađemo jake partnere (ili će oni nas da nađu) i da možemo čuda da napravimo.
Ovakav i slične projekte bi mogli i ovi naši slepci od političara da ubodu i da učine jednom nešto dobro za Srbiju i narod, s obzirom da je mesec u sekstilu sa Suncem i da je to jedini dobar aspekt koji Sunce pravi... Jel nismo u pravu?

Pišite šta mislite da bi bilo dobro za Srbiju, i kakvi projekti. Baš me zanima vaše mišljenje. A i bolje da pričamo o dobrim i pozitivnim stvarima koje bismo mogli da aktiviramo i za koje bismo mogli da se borimo, i da ih ostvarimo, nego da pričamo koliko smo bedni...mislim materijalno. Ali jesmo duša, nismo loši, mesec u 3 dobra aspekta. Jebemo kevu (škorpija, pluton), ali umemo da budemo ljudi!
Last Edit: 5 years, 2 months ago by Joe.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5178

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Samo mala ispravka, glede izlaska na srpsko more, kako je to kazao Palma

Grčki grad Hrisopuli je prošlog septembra poklonio Jagodini ukupno pet hektara zemlje uz obalu, u Keramotiju, na kojoj će Jagodina izgraditi hotel za letovanje dece iz socijalno ugroženih porodica.


www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...12&nav_id=641874

Što se Meseca u Škorpionu tiče, ja u Srbima ne vidim neke od karakterističnih osobina - osvetu, da smo zlopamtila, pa ni iskustvenu mudrost u smislu ako nam neko čini zlo mi kao da ništa nije bilo, opet nasedamo, nemamo medjusobne čvrste veze (da vidiš Grke, Turke, pa Hrvate, a da ne pominjem Albance...) a trebalo bi da budemo takvi s obzirom na Mesec u Škorpionu. Oni znaju šta je nacionalni interes i tu je kraj svim razlikama a što bi pre svega trebalo da bude naša karakteristika zbog Meseca u Škorpionu.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5180

 • vajner
 • OFFLINE
 • Platinum Boarder
 • Posts: 334
hajkula wrote:
Saturn veliki radovi na infrastrukturi, u Škorpionu, reka /zajedno kanal.
S obzirom da je Mesec u prvom horoskopu Srbije, u Škorpionu i da Sunce, Venera, Merkur katastrofalno položeni, jedini dobar aspekt primaju od tog Meseca, sekstil, ovaj projekat bi mogao da bude pomak na bolje. Projekat je moguć baš iz tog sekstila a postao je aktuelan jer je tranzitni Saturn u Škorpionu.


Mislim da se malo preteruje kada se kroz horoskop prve srpske države koja se zvala Raška tumače savremena dešavanja. On je genetski horoskop i kao takav objašnjava ko su Srbi, kako se ponašaju, kako žive i sve drugo što im je u genima a za ono što se sada dešava ipak treba potražiti objašnjenje u horoskopu trenutne države Srbije.

II polje predstavlja sve vrednosti i investicije jedne države. Ono je u horoskopu sadašnje Srbije u znaku Škorpije što nas upućuje na reke i ostale vodotokove. U njemu je Jupiter na 10° koji je u opoziciji sa Venerom iz VIII polja i znaka Bika što simbolizuje velike investicije od međunarodnih kreditora. Jupiter je u trigonu ja Merkurom iz IX polja i znaka Raka a Venera je sa njim u sekstilu i to označava da su to vodeni putevi koje pokušava da realizuje naša vlada (Jupiter na 10°, X polje u Raku a Mesec na Asc i u sekstilu sa konjunkcijom Marsa /rad/ i Saturna /Srbi/ iz X polja /vlada/ i znaka Lava /nešto izuzetno značajno/).
Last Edit: 5 years, 2 months ago by vajner.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5183

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Mislim da se malo preteruje kada se kroz horoskop prve srpske države koja se zvala Raška tumače savremena dešavanja. On je genetski horoskop i kao takav objašnjava ko su Srbi, kako se ponašaju, kako žive i sve drugo što im je u genima


Volela bih da se preteruje.

Šta ćeš gore od, u horoskopu prikazane, ili nesposobne ili pokvarene diplomatije? Vladar tupav ili marioneta? Lažni prijatelji ili i sami u velikom problemu? Pojedinačna svest se teško menja a tek kolektivna. Šta smo to pojedinačno pa kolektivno naučili i promenili?

Slažem se, nebo nije zaleđeno, planete i luminari se kreću, teži i lakši periodi se smenjuju (ja bih rekla uglavnom teži i manje teški).

Hm, nemanjićke države. Dok su gradili manastire i jeli zlatnim escajgom, kako je živeo običan narod, gde su spavali, lečili se, šta su i da li su imali da jedu? Ne pominjem obrazovanje...
Last Edit: 5 years, 2 months ago by Hajkula.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5184

 • Denebola
 • OFFLINE
 • Expert Boarder
 • Posts: 111
Mislim da je najveci problem nas Srba od pamtiveka pa do dan danas nesloga.. Nikada nismo bili slozni i uvek su postojale dve Srbije.. Jedni bi da ratuju, drugi ne bi,jedni za kralja, drugi protiv, jedni za Milosa, drugi za Karadjordja, jedni za Tita, drugi za Drazu, jedni za cetnike drugi za partizane, jedni za Zvezdu,drugi za Partizan, jedni za Slobu drugi za Dos, Jedni za EU Drugi protiv EU, jedni za zapad, drugi za Ruse itd itd .. Mi Srbi bre ko da smo Blizanci Doduse Mesec ( narod ) nam i jeste na stepenu Blizanaca, a i veci deo prvog polja, pa moguce da nas taj aspekt vuce malo na dve strane i neku vecitu podelu, ne znam ... Jos gore sto sto je Sunce u horoskopu sadasnje drzave u Blizancima, pa i ne cudi sto su nam vlade malo ,,udvojene'' u zadnje vreme, ja sada i ne znam da li nam je premijer Dacic ili Vucic, prave se neke vlade uz trule kompromise politickih protivnika i ideja, pa narod dzabe i ide na glasanje, a kako je Sunce na 14-om stepenu (Bik) nije tesko utvrditi koji je glavni motiv ,,saradnje'' ..

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5186

 • Nikola
 • OFFLINE
 • Administrator
 • Posts: 1557
Do te neophodne sloge - Venera će doći kada nam se vrate (Jarac, Venera je u znaku Jarca - povratak) pametni (Venera konjunkcija Merkur - pamet) i uspešni (Venera je u konjunkciji sa Suncem - uspeh) iz inostranstva - konjunkcija Sunca, Venere i Merkura u 9.polju...
Last Edit: 5 years, 2 months ago by Nikola.

Re: Srbiju i cekaju bolji dani. 5 years, 2 months ago #5189

 • Hajkula
 • OFFLINE
 • Gold Boarder
 • Posts: 194
Dokaz da je vinčanska kultura srpska.
Dunav je u simbolici Škorpiona a Mesec je u Škorpionu.
 • Page:
 • 1
Time to create page: 0.22 seconds