Autor:
Predrag Petković

Tekstovi

Biografija : Predrag Petković

Rođen sam 15.08 1971.godine u Beogradu. Astrologijom se bavim više od deset godina. Iako poznajem sve grane astrologije, specijalizovao sam se u karmičkoj astrologiji, jer sam se njome najdublje bavio.Za tu oblast izuzetno je bitno dobro poznavanje astropsihologije, kao i stara okultna znanja koja govore o putovanju duše.

Više od petnaest godina proučavao sam drevne Vedske spise u kojima se nalaze sve informacije o ezoteričnoj prirodi duše i njenom odnosu sa kosmosom. Sav moj rad praktično se zasniva na ovim starim znanjima, koja pokušavam da uklopim u savremeni svet čoveka, kako bi lakše mogao da dođe do suštine svog karmičkog zadatka u životu.
 

Smatram da svako ko se bavi astrologijom mora proći kroz duhovnu obuku koja će mu biti osnaova na kojoj će graditi svoja astrološka znanja. Ne možemo raditi sa dugima ako značajnim delom nismo spoznali sebe. Zato nastojim da pomognem ljudima u obrazovanju oko osnovnih i dubljih nivoa duhovnosti.Da bi polako krenuli putem astroloških sazvežđa u jednu beskonačnu avanturu.

Svakodnevno radim sa klijentima. Stečena iskustva objavljujem u časopisima ’’Astrologos’’ i ‘’Treće oko’’. Do sad sam objavio dve knjige: karmička astrologija ’’Beskrajno putovanje duše’’ i ‘’Umetnost tumačenja horoskopa’’.Vodim i dvogodišnju astrološku školu.
 

Specifični astrološki posao zahteva izuzetno puno rada i znanja, jer astrologija je ipak "kraljica nauka".

 Tekstovi:

 


 

Predrag Petković
tel. o64/1174638


www.astrologyinserbia.com